Property Management

Property Management

Savills Property Management biedt vastgoedmanagement van kantoren, winkels, logistiek en hotels. Met een enthousiast en toegewijd team bieden wij u vastgoedmanagement services aan voor uw vastgoedportefeuille, variërend in kantoren, retail, logistiek en hotels. Savills Property Management werkt voor binnenlandse en buitenlandse klanten en beheert voor hen een portefeuille van meer dan 1.250.000 m2 vvo verspreid over heel Nederland.

Hoe kunnen wij u helpen

Onze focus ligt bij het in goede conditie houden van uw vastgoed en daar waar nodig te verbeteren. Tevens zorgen wij ervoor dat alle verplichtingen en rechten uit de huurovereenkomsten worden nagekomen en nageleefd , waar wij de huurderstevredenheid niet uit het oog verliezen. Wij begrijpen het belang om de waarde van uw portefeuille te behouden en te verbeteren.

Onze vaste diensten zijn onder te verdelen in:

Commerciële diensten:

 • Management van huurcontracten
 • Het onderhouden van goede contacten met huurders
 • Ondersteuning bieden bij gebouw- en portefeuillestrategieën
 • Commerciële rapportages

Financiële diensten:

 • Huurfacturering en debiteurenbewaking
 • Servicekostenafrekeningen
 • Financiële rapportages
 • Betalen van de leveranciers
 • 24/7 toegang tot Savills Client Dashboard & IT Systems

Technische diensten:

 • Meerjarenonderhoudsbegrotingen 
 • Dagelijks onderhoud en facilitaire services
 • 24/7 Service Desk
 • Health & Safety checks van de gebouwen

In overleg met u, kunnen wij naast deze diensten ook extra diensten aanbieden waaronder leasing services, asset & property management due diligence en management van duurzaamheid en innovatie.

Onze expertise

Onze afdeling bestaat momenteel uit 32 werknemers, variërend van commerciële adviseurs tot ingenieurs. Elk team bestaat uit een account manager, technisch manager en een client accountant. Op basis van uw vastgoedportefeuille kan het team worden uitgebreid met een facility manager en een commercieel manager. Alle teams worden ondersteund door een team assistent, servicekosten expert, debiteurenbewaker en een 24/7 service desk.

Niet alleen vertegenwoordigen wij u in de dagelijkse gang van zaken, ook zijn wij gespecialiseerd in het selecteren van de juiste partijen en het onderhouden van langdurige relaties met deze partijen zodat uw vastgoedportefeuille optimaal presteert. Een aantal van onze speciale diensten zijn; Health & Safety checks, het managen van service level overeenkomsten met huurders, inkoop van gas en elektra, servicekostenafrekeningen en duurzaamheidsverbeteringen. Ons proactieve beleid in duurzaamheid zoals “Breeam in Use” is een goed voorbeeld. Niet alleen u profiteert van deze diensten, maar ook uw huurders.

Meer tijd voor u

Als onze klant profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze lokale contacten en ons wereldwijde netwerk.

Uiteraard bieden wij alle diensten die u van een Property Manager mag verwachten. Wat ons echt onderscheidt is ons geavanceerde IT platform waardoor wij meer tijd overhouden om uw gebouwen en huurders te bezoeken:

 • Client Property Dashboard
 • Custom made Interfaces tussen uw systeem en ons systeem
 • Savills Invoice Control Network (ICON) - online approval system
 • Custom made apps, zoals onze app voor opleveringen

Ook de komende periode zullen we fors investeren in het implementeren van nieuwe innovatieve technologieën om onze dienstverlening richting onze opdrachtgevers, huurders en overige belanghebbende in de vastgoedexploitatie beter van informatie te voorzien. 

Track record

De uitstekende reputatie van het Savills Property Management team binnen de Nederlandse vastgoedmarkt heeft geresulteerd in een uitgebreid track record van zowel portefeuilles als individuele objecten. Hieronder ziet u een selectie uit ons track record. Voor een uitgebreid overzicht van ons track record nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Philippine Bogaardt

Philippine Bogaardt

Head of Commercial Management
Asset & Property Management

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2036

 

Algemene vragen

Savills Property Management

Savills Property Management

+31 (0) 20 301 2010

 

Inkoopvoorwaarden Savills Property Management

algemene voorwaarden

Download hier de inkoopvoorwaarden