Savills_Retail_Kalvertoren

Retail

Onze vastgoedadviseurs bieden toonaangevende diensten en advies met betrekking tot de Nederlandse retailmarkt. Door Savills internationale vertegenwoordiging en samenwerking, zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, delen we de best practices, kennis en geavanceerde systemen. Dit maakt Savills tot uw specialistische, ervaren en enthousiaste retail-partner. 

De betrokkenheid van Savills bij de recente verkoop van winkelcentrum De Kalvertoren aan de Kalverstraat, een van de grootste retailtransacties van Amsterdam, illustreert één van de diensten die Savills aanbiedt binnen de retail sector. We adviseren echter niet alleen bij verkoop transacties, maar ook bij aankoop trajecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Media Markt en Decathlon winkels in Amsterdam Zuidoost. 

Daarnaast is Savills verantwoordelijk voor het retailvastgoedmanagement voor diverse winkelgebieden en highstreetshops, denk hierbij aan retail park ‘AaBe fabriek’ in Tilburg, de Arena Arcade in Amsterdam Zuid-Oost en diverse highstreetshops door het hele land, van Enschede en Haarlem tot en met de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Naast het commerciële, technische en financiële beheer, zijn wij dé spil op locatie, direct in contact met retailers en consumenten. Door deze kennis en ervaring te delen met de eigenaar, kunnen wij de gewenste en essentiële toegevoegde waarde bieden voor zowel de eigenaar, de retailer en de consument.

Tot slot is Savills nauw betrokken bij de ontwikkeling van retail, zoals de AaBe fabriek. Wij monitoren de projectontwikkeling namens de eigenaar en geven daarnaast technisch, commercieel en marketing advies.

Of u nu een verhuurder, een belegger, eigenaar, ontwikkelaar of een huurder van winkelruimte bent, onze adviezen kunnen u helpen om meer en betere waarde van uw onroerend goed te realiseren.

Gerelateerde diensten

 

Contactpersoon

Clive Pritchard

Clive Pritchard

Head of Country | Managing Director
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2031