Logistics & Industrial

Nederland heeft de meest aantrekkelijke logistieke vestigingslocaties ter wereld en door ‘nieuwe’ markten die zijn ontstaan door de toename van e-commerce bestaat er een grote behoefte aan nieuwe logistieke (vastgoed)oplossingen. Dit hebben we de afgelopen jaren bevestigd gezien in een record opname van distributiecentra. Om deze positie te behouden moeten we blijven innoveren en investeren. Savills adviseert zowel gebruikers als ontwikkelaars en beleggers op het gebied van vastgoedoplossingen voor bedrijfsruimten en logistiek.

Onze uitgebreide ervaring in vastgoedadvies en vermogensbeheer geeft ons een uniek voordeel als het aankomt op het doorgronden van beide kanten van logistieke vastgoedtransacties. Wij begrijpen daarom daadwerkelijk wat u nodig heeft en de uitdagingen die u iedere dag treft. Wij staan u bij als een vertrouwde, proactieve en kwalitatieve adviseur. Uw belang staat altijd op de eerste plaats. Wij zien your business als our business en behandelen daarom uw vastgoed als ware het ons eigen vastgoed.

Ons team biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Verhuur en verkoop van industriële, logistieke en overige bedrijfsruimten
  • Advisering van gebruikers bij het zoeken, onderhandelen en verwerven van industriële, logistieke en overige bedrijfsruimten.
  • Ontwikkeling: adviesdiensten voor de korte en lange termijn strategie van uw projecten, van marketing expertise tot aan lay-out advies.
  • Realiseren van beleggingstransacties.

Gerelateerde diensten

 

Contactpersoon

Niek Poppelaars

Niek Poppelaars

Associate Director
Agency

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2086

 

Douglas van Oers

Douglas van Oers

Associate Director
Agency

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2058

 

Savills Research

Savills_Research

Hoe beïnvloeden factoren als economische groei, 3D printen en verstedelijking de logistieke vastgoedmarkt? Lees het in ons onderzoeksrapport 'Spotlight on logistics property market - The Netherlands'.