Research & Consultancy

De afdeling Research & Consultancy informeert en adviseert over alle aspecten van de vastgoedmarkt. Ons team registreert en beschrijft daarbij bepalende ontwikkelingen en is verantwoordelijk voor interne en externe kennisverspreiding. Deze kennis gebruiken wij om de besluitvorming van onze klanten optimaal te ondersteunen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u behoefte aan een markt- of haalbaarheidsanalyse? Of bijvoorbeeld positioneringsvraagstukken en huurprijsanalyses? Wij leveren advies aan alle partijen binnen de vastgoedmarkt, over alle vastgoedcategorieën. Wij werken daarbij nauw samen met andere afdelingen binnen Savills om u een compleet advies te kunnen bieden.

Bent u benieuwd wat onze afdeling voor u kan betekenen, of heeft u vragen over een van onze rapporten? Neem gerust contact met ons op. Onze teamleden staan u graag persoonlijk te woord.

Wij publiceren regelmatig onderzoeksrapporten. Wilt u op de hoogte blijven? Houd dan onze site en LinkedIn-pagina in de gaten, of meld u rechts op deze pagina aan voor onze nieuwsbrief.

Onze expertise

Het Savills Research team heeft door een innovatieve aanpak van marktonderzoek, in combinatie met de toegankelijkheid en snelheid van het team, een uitstekende reputatie opgebouwd. We bieden maatwerkanalyses van hoge kwaliteit en hoog detailniveau zonder de strategische vraagstelling uit het oog te verliezen. De rapportage van uw analyse kan variëren van een to-the-point one-pager tot en met een uitgebreid rapport, afhankelijk van uw wensen.

Uiteraard bieden wij onze diensten aan voor alle traditionele sectoren (kantoren, winkels, bedrijfsruimte), maar daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in Alternative Investments, zoals woningen, hotels en studentenhuisvesting.

Onze diensten

Als opdrachtgever profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze contacten en ons wereldwijde netwerk. Samenvattend zijn onze diensten onder te verdelen in de volgende drie categorieën:

  • Wij leveren data en kennis aan alle afdelingen binnen Savills ter ondersteuning van hun advisering
  • Wij publiceren regelmatig onderzoeksrapporten
  • Wij verrichten o.a. markt- en haalbaarheidsanalyses, positioneringsvraagstukken en huurprijsanalyses

Research rapporten

Lees hier de onderzoeksrapporten over de Nederlandse vastgoedmarkt.

Lees hier de onderzoeksrapporten over de Europese vastgoedmarkt.

Lees hier de onderzoeksrapporten over de vastgoedmarkt in het Verenigd Koninkrijk.

 

Gerelateerde diensten

 

Contactpersoon

Jordy Kleemans

Jordy Kleemans

Associate Director
Research & Consultancy

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2094

 

Aanmelden bij Savills Research

Savills_Research

Wilt u per email op de hoogte gehouden worden van Savills research? Meld u dan hier aan.

Volg Savills op LinkedIn

LinkedIn

Blijf op de hoogte van vacatures, research en nieuws.