Het milieu

Savills werkt vanuit meer dan 500 kantoren over de hele wereld. Wij proberen de gevolgen van onze activiteiten voor het milieu zo veel mogelijk te beperken en wijzen onze medewerkers op het belang daarvan.

Het milieubeleid van onze groep is daarop gericht. Het bestaat uit praktische initiatieven voor onze kantoren, zoals de vermindering van papierverbruik, het gebruik van gerecyclede of duurzame papierproducten, het uitzetten van inactieve computers en het hergebruik van IT-apparatuur als dat mogelijk is.

We passen vernieuwende technologie toe om onderzoeksgegevens, marketingmateriaal en brochures aan te leveren en maken gebruik van webforums voor onze samenwerking, waardoor het papierverbruik, de transportkosten en de afvalproductie omlaag worden gebracht.

We moedigen al onze kantoren aan om zich aan milieubeheernorm BS EN ISO 14001:2004 (milieubeheer) te houden. Dat is de internationaal erkende standaard voor het milieubeheer van bedrijven.

Savills Nederland is sinds 2008 klimaatneutraal. Wij compenseren onze uitstoot met behulp van duurzame Gold Standard energieprojecten van Climat Neutral Group. The Gold Standard is een standaard voor CO2-reductie projecten, dat zich richt op duurzaamheid. Alleen projecten die CO2-vermindering realiseren via duurzame energie en energiebesparing komen in aanmerking. Dit houdt in dat de emissiecredits die worden aanschaft zijn gecertificeerd volgens de beste certificeringmethode en dat niet wordt gecompenseerd via boomaanplant

 

Huidige aandelenkoers

Verandering:0,0584 
Laatse koers:10,8706
Handelsvolume:144,550

 

Meer informatie voor investeerders