Onze klanten

We bieden onze klanten een service van de hoogste kwaliteit, waarbij professionaliteit en integriteit voorop staan. Daardoor overtreffen onze diensten de verwachtingen van de klant in elke markt, sector en locatie.
Doordat we onze klanten de beste resultaten leveren, worden wij uw favoriete adviseur op al onze markten wereldwijd.

Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op ons vermogen om te blijven voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe markten, kansen en oplossingen voor onze klanten, waarbij we sociale en ecologische handelwijzen blijven stimuleren.

Door onze klanten te wijzen op de gevolgen van hun besluiten voor het milieu en de gemeenschap, kunnen we samen meer bereiken. We zien onze gespecialiseerde diensten, onderzoek en training als een vitaal onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De status van Savills als toonaangevende wereldwijde aanbieder van onroerend goed is gebaseerd op onze uitmuntende dienstverlening. Om onze reputatie te behouden, blijven onze kantoren accreditatie overeenkomstig ISO 9001:2000 (Kwaliteitsbeheer) nastreven - de wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsbeheer en klanttevredenheid.

 

Huidige aandelenkoers

Verandering:0,0584 
Laatse koers:10,8715
Handelsvolume:144,550

 

Meer informatie voor investeerders