Over Savills

Savills plc is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de London Stock Exchange. We beschikken over een internationaal netwerk van meer dan 600 kantoren en partners in Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. Dit netwerk biedt een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde advies-, beheer- en transactiediensten aan klanten over de hele wereld. 

Savills is een RICS gereguleerde organisatie en heeft zich hiermee gecommitteerd aan de gedrags- en ethiekregels van de Royal Institution of Chartered Surveyors. Integriteit is een van onze belangrijkste waarden.

Onze mensen combineren ondernemingsgeest en een grondig begrip van gespecialiseerde vastgoedsectoren met de hoogste normen van klantenzorg.

Belangrijke feiten

De enige manier om werkelijk te begrijpen wat Savills anders maakt is door onze mensen te ontmoeten en met ze samen te werken - maar deze feiten geven u een voorproefje van wat we doen en hoe we het doen.

 
Alfred Savills

De familie Savill kwam kort na de verovering door de Normandiërs in 1066 naar Engeland, om de maïsvelden van Noord-Essex te bewerken.

 
Visie & Waarden

Onze visie is de favoriete vastgoedadviseur te zijn in onze geselecteerde markten. Wij willen niet de grootste zijn, alleen de beste (zoals beoordeeld door onze klanten).

 
Groepsstructuur

In elke markt en sector waarin wij actief zijn, voorzien wij onze opdrachtgevers van het best mogelijke advies en een niveau van dienstverlening die echt verschil maakt.

 
Corporate verantwoordelijkheid

Als personen en als bedrijf geloven wij dat verantwoord ondernemen onlosmakelijk is verbonden aan een succesvolle, wereldwijde onderneming en een essentieel ingrediënt is voor het behoud van een gerespecteerde en vertrouwde naam.  Deze overtuiging staat centraal in onze aanpak - ons succes is er van afhankelijk.

 

Huidige aandelenkoers

Verandering:-0,0816 
Laatse koers:10,942
Handelsvolume:151,115

 

Meer informatie voor investeerders

Savills Amsterdam

 

Viñoly building
Claude Debussylaan 48
1082 MD Amsterdam
The Netherlands
Telephone: +31 20 301 20 00

 

Volg Savills op LinkedIn

LinkedIn

Blijf op de hoogte van vacatures, research en nieuws.

 

 

Carrière

placeholder

“Wat ik leuk vind aan Savills is dat het een jonge, dynamische omgeving is waar veel mogelijkheden worden geboden.”

Amy Bulthuis
Savills Nederland

Onze mensen