Beleggingen

We hebben een sterke reputatie wat betreft doorlopende advisering aan een scala van verschillende klanten over alle aspecten van verkoop en aankoop van beleggingsmiddelen.

Wij kopen en verkopen nationaal en internationaal commercieel beleggingsvastgoed en zijn gespecialiseerd in het leveren van strategisch advies aan onze klanten. Onze diensten omvatten asset management, portefeuillebeoordelingen, onderzoek, joint ventures, transacties voor verkoop en terugleasen, ontwikkelingsfondsen en mede-eigenaarsstructuren.

Samen met onze Europese en internationale kantoren zijn wij in staat zijn om wereldwijd alomvattende grensoverschrijdende beleggingsdiensten aan te bieden.

We zien onze klantenrelaties als partnerschappen op lange termijn en streven ernaar om deals te regelen die voor een aantrekkelijk rendement zorgen.

 

Onze expertise

Wij bieden nationale en internationale marketing via alle media,  inclusief online campagnes, en het uitgebreide netwerk van Savills. Vanwege het volume aan transacties en ons uitgebreide netwerk van beleggingsvereisten, kunnen wij bovendien de vertrouwelijke verkoop van privé-beleggingsmiddelen organiseren waar vereist.

Wij hebben een bewezen reputatie in het leveren van exclusieve mogelijkheden aan onze klanten, waarbij de overgrote meerderheid van onze aankopen "buiten de markt" wordt georganiseerd.

We hebben onze bekwaamheid aangetoond om grote partijen voor onze klanten te verwerven en zijn ononderbroken betrokken geweest bij de meest opmerkelijke deals in Ierland en daarbuiten.

Onze aankoopdiensten omvatten:

  • gedetailleerd marktonderzoek
  • geschikte mogelijkheden sourcen
  • taxatie-advies
  • meting
  • onderhandelingen in naam van beleggers
  • financiële evaluaties en projectmanagement alsmede de regeling van bancaire, juridische en landmeetkundige diensten.
 
 

Algemene vragen

Corporate vastgoed