Toegankelijkheidsverklaring

Savills Plc erkent het belang van het aanbieden van een website die open en beschikbaar is voor alle gebruikersgroepen. Op deze pagina vindt u uitleg over de volgende onderwerpen:

Benadering

De website van Savills wordt ontwikkeld om internetgebruikers die een handicap hebben te helpen. De webpagina's op de website zijn volgens ons in overeenstemming met de "See It Right"-toegankelijkheidscriteria van het Britse Blindeninstituut, die alle criteria op prioriteitsniveau 1 van de Web Content Accessibility Guidelines van de W3C omvatten. Eventuele nieuwe informatie die aan de website wordt toegevoegd, moet voldoen aan de "See It Right"-toegankelijkheidscriteria van het Britse Blindeninstituut.

 

Gebruikers van schermlezer/voice browser/schermvergrootglas

Onze navigatiemechanismen zijn toegankelijk via schermlezers en voice browsers. Bovendien stellen skip-links de gebruiker in staat om direct naar de hoofdinhoud te gaan.

Alt-toetsen helpen de gebruikers als volgt:

  • Alt-toets + m + Enter-toets brengt de gebruiker naar de bovenkant van de inhoudsopgave
  • Alt-toets + n + Enter-toets brengt de gebruiker terug naar het hoofdmenu

Er worden beschrijvingen gegeven van alle afbeeldingen, en de desbetreffende 'page tag' en 'table header tag' zijn ingevoegd.

Er wordt gezorgd voor alternatieve mechanismen als JavaScript wordt gebruikt binnen de website. 

 

Slechtziende gebruikers - wijzigen van de lettergrootte

De meeste webbrowsers ondersteunen toetsenbordzoommen - dit kan worden geactiveerd door de Ctrl (Windows) of Command (Mac) -toets ingedrukt te houden en op de '+' of '-' knop op het toetsenbord te drukken om in en uit te zoomen op de pagina, waardoor het verkleinen van het lettertype.

 

Kleurenblinde gebruikers

We hebben onderzocht hoe kleurenblinden de verschillende combinaties van het website-lettertype en de achtergrondkleur waarnemen en ervoor gezorgd dat de verschillende onderdelen niet alleen door kleur zijn te onderscheiden.

Wilt u de kleur van de tekst en de achtergrond veranderen door de invoering van uw eigen stylesheet, volg dan de instructies voor het wijzigen van de stylesheet.

 

Slechtziende gebruikers - alleen toetsenbord navigatie

De webpagina's op de website zijn getest op gebruik met uitsluitend het toetsenbord. Bij gebruik van de formulieren of bedieningsmechanismen voor de tools, dienen de volgende toetsen gebruikt te worden:

  • Gebruik de spatiebalk om een selectievakje te selecteren of de selectie daarvan ongedaan te maken
  • Gebruik de tab-toets om vooruit te gaan tussen links
  • Gebruik de Shift + tab-toetsen om terug te gaan tussen links
  • Gebruik, wanneer de actieknop is geselecteerd, de Enter-toets om een actieknop te starten
 

Wijzigen van de stijlbladen

Gebruikers kunnen hun eigen stijlblad importeren naar de website. Selecteer Extra in Internet Explorer, vervolgens Internet Opties en daarna Toegankelijkheid. Klik vervolgens op de gewenste selectievakjes om kleuren, lettertypestijlen of lettergrootten te negeren. In hetzelfde venster kunt u de stijlblad veranderen door te klikken op het selectievakje 'Document opmaken met behulp van mijn stijlblad', waarna u naar uw gewenste stijlblad bladert en op ok klikt. U krijgt dan een keuze uit kleuren en lettertypen.

 

Externe links

Elke link naar een externe website wordt geopend in een nieuw venster in uw browser.

 

Vragen & feedback

Indien u opmerkingen of suggesties heeft over hoe we deze website toegankelijker voor u kunnen maken, stuur ons dan uw reactie via webmaster@savills.com

 

Huidige aandelenkoers

Verandering:-0,0816 
Laatse koers:10,942
Handelsvolume:151,115

 

Meer informatie voor investeerders