Valuation

Taxaties vormen een belangrijk onderdeel bij elke financiële beslissing voor banken, financiers, projectontwikkelaars, beleggers, fondsmanagers en de overheid.

Hoe kunnen wij u helpen

Savills taxeert alle typen commercieel vastgoed inclusief de reguliere beleggingscategoriën kantoren, logistiek, winkels en woningen. Onze klantenkring is breed, net als ons scala aan taxatieproducten. Wij adviseren institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden.

We hebben specialisten voor projectontwikkelingen en bouwprojecten. Daarnaast waarderen we specifiek vastgoed zoals hotels, retail, vakantieparken, horeca, leisure, benzinestations, havens en vliegvelden. Of het nu gaat om performancemeting, het opstellen van jaarrekeningen, vastgoedfinancieringen, overdracht vermogen of aandelen, disputen of verzekeringsdoeleinden, u kunt bij ons terecht.

Onze expertise

Naast de traditionele taxaties bieden wij analyses ten behoeve van asset management en doen we due diligence voor mogelijke aan- of verkooptransacties en financieringsbeslissingen. Wij werken toegewijd en snel aan een opdracht en stoppen pas als deze is afgerond. Ondanks onze snelheid is de kwaliteit hoog.

Onze taxatierapporten zijn stevig en gedetailleerd. Wij gebruiken nauwkeurige DCF-berekeningen en traditionele taxatiemethoden. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan de richtlijnen van de Royal Institution of Chartered Surveyors, de International Valuation Standards en de reglementen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Onze opdrachtgevers zijn topspelers in de markt. Zij verwachten niets minder dan de beste kwaliteit. 

Savills hanteert een klachtenprocedure conform de eisen van de RICS. Deze klachtenprocedure is op te vragen bij het secretariaat. U kunt ons bereiken op 020 301 2020.

Onze diensten

Als opdrachtgever profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze contacten en ons wereldwijde netwerk. Wij bieden u, naast reguliere taxaties, de volgende diensten aan:

  • Underwriting
  • Transactieadvies
  • Portfoliotaxaties
  • Banktaxaties
  • Woningportefeuilletaxaties

 

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Martijn Onderstal

Martijn Onderstal

Co-Head
Valuation

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 237 9955

 

Kees van Vilsteren

Kees van Vilsteren

Director
Valuations

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2000

 

Algemene vragen

Daisy Carati

Daisy Carati

Head of Support
Valuation

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2049