Specialist Property Services and Sectors

Tenant Representation

Savills Agency bestaat uit een aanhuur en een verhuur team, het Tenant Representation team richt zich op de aanhuur van bedrijfsruimte.

Hoe kunnen wij u helpen

Het vinden van de juiste locatie is een van de pijlers van een succesvol bedrijf, wij helpen u hier graag bij. Door onze lokale expertise en uitgebreide kennis van de markt kunnen wij voor u een optimale bedrijfshuisvesting realiseren. Dit doen wij met een team van enthousiaste en ondernemende specialisten.

Onze expertise

Savills heeft een toegewijd aanhuur team dat zich volledig focust op het begeleiden van huurders in het vinden van de perfecte bedrijfslocatie, daarbij begeleiden wij u van A tot Z en zijn uw ogen en oren in het veld.

We geloven dat een relatie met een huurder niet eindigt wanneer de huurovereenkomst is ondertekend; wij geloven dat dat is waar het begint.

Het huurproces

Als huurder profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze contacten en ons wereldwijde netwerk. Wij begeleiden u bij elke stap van het huurproces:

  • Bepalen strategie en Programma van Eisen
  • Longlist/shortlist beschikbaar aanbod (on and off market)
  • Financiële analyses en benchmarks (‘total costs of housing’)
  • Onderhandelingsproces
  • Huurovereenkomst
  • Oplevering

In deze korte video leggen wij u uit hoe wij u kunnen helpen bij het aanhuren van commercieel vastgoed.

Track record

De actieve rol van het Savills Agency team binnen de Nederlandse vastgoedmarkt heeft geresulteerd in een reeks van mooie aanhuuropdrachten. Hieronder ziet u een selectie uit de meest spraakmakende transacties en de betrokkenheid van Savills hierin. Een uitgebreid track record tonen wij u graag tijdens een gesprek.

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Erik Beekman

Erik Beekman

Associate Director
Agency

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2040

 

Algemene vragen

Savills Research

Savills_Research

Wat willen werknemers in Nederland op het gebied van kantoorlocatie en werkplek? En in hoeverre wijkt dit af van hun huidige situatie? Lees het in ons onderzoeksrapport: What Workers Want.