Letting

Savills Agency bestaat uit een verhuur en een aanhuur team.

Savills levert waardevolle assistentie bij het optimaliseren van uw verhuurproduct.

Hoe kunnen wij u helpen

Het vinden van de juiste huurder is een van de pijlers van een succesvolle belegging, wij helpen u hier graag bij. Door onze lokale expertise en uitgebreide kennis van de markt kunnen wij voor u een optimaal rendement realiseren.

Wij bespreken graag met u wat Savills Agency voor uw bedrijf kan betekenen.

Onze expertise

Wij adviseren onze klanten over de verhuur van leegstaande en leegkomende kantoorruimte. Wij doen dit op een proactieve manier zodat wij leegstand zoveel mogelijk tegengaan. Per object ontwerpen en implementeren wij een strategie om potentiële eindgebruikers te interesseren. Wij doen dit met een team van enthousiaste en ondernemende specialisten.

Het verhuurproces

Als verhuurder profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze contacten en ons wereldwijde netwerk. Wij begeleiden u bij elke stap van het verhuurproces:

  • Bepalen strategie
  • Doelgroep signalering
  • Benaderen van de markt
  • Onderhandelingsproces
  • Huurovereenkomst

Track record

De actieve rol van het Savills Agency team binnen de Nederlandse vastgoedmarkt heeft geresulteerd in een reeks van mooie verhuuropdrachten. Hieronder ziet u een selectie uit de meest spraakmakende transacties en de betrokkenheid van Savills hierin. Een uitgebreid track record tonen wij u graag tijdens een gesprek. 

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Niek Poppelaars

Niek Poppelaars

Associate Director
Agency

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2086

 

Douglas van Oers

Douglas van Oers

Associate Director
Agency

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2058

 

Algemene vragen

Zuidasoffices

Zuidasoffices

 

Savills Research

Savills_Research

Hoe beïnvloeden factoren als economische groei, 3D printen en verstedelijking de logistieke vastgoedmarkt? Lees het in ons onderzoeksrapport 'Spotlight on logistics property market - The Netherlands'.