Sales

Savills Investments heeft een uitgebreid ‘track record’ in advisering en begeleiding van aan- en verkopen van beleggingen en staat al jaren in de top 5 van landelijke beleggingsmakelaars.

De dienstverlening van ons Sales team bestaat uit het adviseren over, begeleiden van en uiteindelijk realiseren van het verkoopproces van objecten op een kwalitatief hoogwaardige, betrokken en voortvarende wijze. Dit resulteert in optimale dienstverlening en maximaal resultaat.

Hoe kunnen wij u helpen

Van kantoor- en bedrijfsruimte tot aan winkelcentra en studentenhuisvesting, onze experts ondersteunen u in elke fase van de transactie, van marketing tot en met contacten met alle betrokken partijen.

Savills benadert elke verkoop als een uniek proces en is creatief in de aanpak en marketing die wordt toegespitst om de doelstellingen van de opdrachtgever te behalen, transactierisico te minimaliseren en de opbrengst van uw vastgoed te maximaliseren. 

Onze expertise

Savills Investments levert toegevoegde waarde door ons toegewijde team dat beschikt over uitgebreide kennis en snel en adequaat weet te reageren. Wij communiceren actief met onze klanten en betrekken hen bij het proces.

Onze referenties laten zien dat we verkopen tot een succes weten te brengen waarbij waarde maximalisatie voor onze klanten voorop staat, wij hebben een track record opgebouwd waar we trots op zijn. Tevens hebben wij uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van commerciële, juridische en technische due diligence zaken. 

Het internationale netwerk van Savills helpt ons om continu wereldwijd de nieuwste en meest actieve beleggers te vinden. Elk verkooptraject zal worden gecoördineerd door het Savills team in Nederland, maar onze prominente aanwezigheid in alle belangrijke internationale centra (Europa, Azië, Verenigde Staten), ons Cross Border Investment team in Londen en onze markt- en sectorspecialisten in elke regio geven ons toegang tot private en institutionele beleggers en fondsen, waar die zich ook bevinden.

Savills is een RICS gereguleerde organisatie en heeft zich hiermee gecommiteerd aan de gedrags- en ethiekregels van de Royal Institute of Chartered Surveyors. Integriteit is een van onze belangrijkste waarden. 

Verkoopproces

Savills heeft ruime ervaring met het verkopen van vastgoed(portefeuilles) en het begeleiden van eigenaren hierin. Ons verkoopproces is dusdanig gestructureerd om de best mogelijke prijs te realiseren, rekening houdende met de specifieke wensen en doelstellingen van onze klant. We monitoren het gehele proces nauwgezet en waarborgen een soepele voortgang.

Het verkoopproces is globaal onder te verdelen in zeven stappen:

  • Start verkoopproces
  • Pre due diligence verkoper
  • Marketing
  • Biedingen
  • Due diligence koper
  • Onderhandelingen
  • Levering

Track record

De actieve rol van het Savills Investment team binnen de Nederlandse vastgoedmarkt heeft geresulteerd in een reeks van aan- en verkopen van zowel portefeuilles als individuele objecten. Hieronder ziet u een selectie uit de meest spraakmakende transacties en de betrokkenheid van Savills hierin.

 

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Reinier Wegman

Reinier Wegman

Director, Head of Sales
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2089

 

Jan de Quay

Jan de Quay

Managing Director
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2030

 

Algemene vragen

Aanmelden bij Savills Research

Savills_Research

Wilt u per email op de hoogte gehouden worden van Savills research? Meld u dan hier aan.

Volg Savills op LinkedIn

LinkedIn

Blijf op de hoogte van vacatures, research en nieuws.