Savills_Huys_Europa

Acquisition

Savills Investments heeft een uitgebreid ‘track record’ in advisering en begeleiding van aan- en verkopen van beleggingen en staat al jaren in de top 5 van landelijke beleggingsmakelaars.

Bij aankopen vertegenwoordigen wij kopers in alle fasen van het proces, beginnende bij de criteria van de klant, geven van uitleg over de Nederlandse beleggingsmarkt - onderbouwd door eigen research - en advies over te nemen stappen om de doelstellingen te realiseren. Onderdelen van het proces zijn het identificeren en waarderen van beleggingsmogelijkheden, voeren van onderhandelingen, begeleiden van due diligence, bewaken van het proces en ‘getting the job done'.

Hoe kunnen wij u helpen

Door ons groot en zorgvuldig opgebouwde netwerk en de vele transacties waar wij bij betrokken zijn geweest, hebben wij enorm veel ervaring die we volledig inzetten om onze cliënten te helpen hun aankoopdoelstellingen te realiseren.

Wij zijn betrokken geweest bij de meest toonaangevende aankopen in Nederland waaronder de Rembrandttoren in Amsterdam, de Maastoren in Rotterdam, de kantoren van AkzoNobel en Stibbe in Amsterdam en diverse portefeuilles. Een uitgebreide track record tonen wij u graag tijdens een gesprek.

Onze expertise

Onze Investment afdeling onderscheidt zich van andere vastgoedadviseurs door de verdeling in toegewijde teams voor acquisitie, sales en alternative investments.

Ons Acquisition team heeft jarenlange ervaring op het gebied van aankopen, niet alleen van bestaande bouw maar ook van nieuwbouwprojecten met onder andere 'forward funding' en 'forward purchase'. Naast ervaring is ook diversiteit een belangrijke factor van onze dienstverlening. Door de verschillende achtergronden van onze teamleden zijn wij in staat om u gedegen advies te bieden dat alle facetten van het aankoopproces behelst.

Onze geïntegreerde aanpak van lokale marktkennis, professionele dienstverlening, management en taxatie, verzekert dat we maximale waarde kunnen realiseren voor onze cliënten.

Aankoopproces

Als opdrachtgever profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze contacten en ons wereldwijde netwerk. Wij bieden u onze diensten aan gedurende het gehele aankoopproces:

 • In kaart brengen van de beleggingscriteria en doelstellingen van de klant
 • Advies over haalbaarheid en mogelijkheden
 • Gedetailleerd marktonderzoek
 • Identificeren van geschikte beleggingskansen
 • Waarderingen en scenarioberekeningen
 • Opstellen van biedingen
 • Onderhandelingen namens u over de aankoop
 • Commercieel en technisch due diligence
 • Coördinatie juridisch en tax due diligence
 • Advies over financieringsmogelijkheden
 • Assisteren bij de afhandeling van de aankoop

Track record

De actieve rol van het Savills Investment team binnen de Nederlandse vastgoedmarkt heeft geresulteerd in een reeks van aan- en verkopen van zowel portefeuilles als individuele objecten. Hieronder ziet u een selectie uit de meest spraakmakende transacties en de betrokkenheid van Savills hierin.

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Clive Pritchard

Clive Pritchard

Head of Country | Managing Director
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2031

 

Jan de Quay

Jan de Quay

Managing Director
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2030

 

Algemene vragen

Aanbod vastgoed

Savills_Aanbod

Bekijk hier het actuele aanbod in vastgoed.

Aanmelden bij Savills Research

Savills_Research

Wilt u per email op de hoogte gehouden worden van Savills research? Meld u dan hier aan.

Volg Savills op LinkedIn

LinkedIn

Blijf op de hoogte van vacatures, research en nieuws.