Building & Project Consultancy

Savills Building & Project Consultancy is een full-service technische dienstverlener op het gebied van bouw en vastgoed. We bieden concrete adviezen én oplossingen. We richten ons met name op techniek, maar verliezen daarbij nooit uw commerciële doelstellingen uit het oog. We hebben sinds onze oprichting in 2005 - toen nog onder de naam Tagis Bouw & Vastgoedadvies - veel kennis vergaard over alle aspecten van het vastgoed.

Het team bestaat uit gedreven, technisch goed opgeleide professionals die ruime ervaring hebben op het gebied van bouwprojecten, vastgoedtransacties en vastgoedbeheer. Ons team is flexibel en betrouwbaar zodat u als klant te allen tijde kan vertrouwen op een juiste realisatie van uw projecten, zowel op nationale als internationale schaal.

Ons bouw- en vastgoedadvies is meer dan een dik rapport. Het is concreet, biedt gerichte oplossingen en sluit aan bij hedendaagse marktvraagstukken als hoe om te gaan met leegstand van vastgoed en het verduurzamen van een gebouw. Savills Building & Project Consultancy heeft een breed scala aan expertise en diensten in huis om technische vraagstukken op te lossen en te managen. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 
 

Contactpersonen

Marc van Niekerken

Marc van Niekerken

Director
Building & Project Consultancy

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2006

 

Riaan Peene

Riaan Peene

Director
Building & Project Consultancy

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2070

 

Algemene vragen