Asset Management

Savills Asset Management biedt hoogwaardige diensten aan vastgoedeigenaren en hun asset managers aan. Op basis van een gedegen vastgoedstrategie streven we ernaar om onze clienten te ondersteunen bij het creëren en onderhouden van een gezonde portefeuille.

Hoe kunnen wij u helpen

Onze Asset Management diensten zijn erop gericht uw werk als vastgoedeigenaar en/of asset manager gemakkelijker te maken en u te ondersteunen in het behalen van uw rendementsdoelstellingen. 

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de asset performance van onze clienten door het managen van het vastgoed van begin tot eind. In navolging op de portefeuillestrategie vertalen we deze in operationele ijkpunten die alle aspecten van de waarde van het vastgoed optimaliseren. We bieden onze clienten periodiek managementinformatie over de portefeuille en monitoren de prestaties of objectniveau. Wij kunnen de aangewezen vastgoed beheerder, vastgoed adviseur of andere adviseurs namens de client begeleiden en instrueren. De langdurige betrokkenheid bij onze clienten en hun portfeuillestrategie betekent dat wij net zo toegewijd zijn als de client zelf om de juiste beslissing voor de portefeuille te maken. Ons doel is de managementinformatie tijdig te leveren in een voor de client op maat gemaakte rapportage. Onze strategische adviezen, onze periodieke rapportageprocedures en onze klantgerichte benadering maken deel uit van de asset management rol.

 

Onze expertise

Savills Asset Management is een onafhankelijke dienst binnen Savills. Het concurrerende voordeel is dat wij naast asset management ook diensten als vastgoedbeheer, verhuur en beleggingen bieden. Het grote voordeel van de combinatie asset management en vastgoedbeheer onder één dak is efficiëntie en korte communicatielijnen tussen de strategische procedure en operationele implementatie. De afdeling vastgoedbeheer werkt voor diverse portefeuilles al nauw samen met beleggingen en verhuur, tot volle tevredenheid van onze klanten.

Een ander voordeel is dat onze asset management diensten modulair zijn af te nemen. U kunt dus zowel het gehele dienstenpakket inzetten voor uw vastgoed, als specifieke onderdelen. Hiermee bieden wij maatwerk aangepast naar uw wensen en voorzien wij in uw specifieke vraag.

Onze diensten

Als eigenaar en asset manager profiteert u van onze jarenlange ervaring, onze contacten en ons internationale netwerk. Wij bieden de volgende diensten, als geheel of modulair:

  • Opstellen van een gedetailleerde portefeuille strategie
  • Risico analyses
  • Verzorgen van alle activiteiten gericht op behoud van bestaande huurders
  • Verzorgen van alle activiteiten gericht op verhuur
  • Advies/second opinion over uw strategie, risico analyses en/of due diligence onderzoek
  • Managen van renovatietrajecten en onderhoudstrajecten

Track record

Gerelateerde diensten

 

Contactpersonen

Algemene vragen

Savills Asset Management

Savills Asset Management

+31 (0) 20 301 2010

 

Inkoopvoorwaarden Savills Property Management

algemene voorwaarden

Download hier de inkoopvoorwaarden