Bridges Real Estate koopt ruim 17.500 m² kantoorruimte in Leusden

04 november 2019

Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat, heeft een hoogwaardig kantorencomplex aan de Storkstraat 8 – 14 in Leusden aangekocht. Het complex, dat bestaat uit twee kantoorgebouwen en een grote parkeergarage, is volledig verhuurd aan Achmea.

 

Centraal gelegen in groene omgeving

De kantoorgebouwen, die samen ca. 17.675 m² groot zijn, staan in een groene omgeving en beschikken over een binnentuin met vijver. De parkeergarage omvat 528 plaatsen.

 

De locatie is centraal gelegen op business park De Horst in Leusden, op steenworp afstand van het centrum van Amersfoort. Door de nabijheid van de A28 is deze locatie goed bereikbaar met de auto. Verschillende bushaltes in de buurt geven een directe verbinding met treinstation Amersfoort.

 

Toekomstperspectief

Naast de huidige, stabiele kasstroom heeft dit complex toekomstpotentie. “We zijn ontzettend trots op deze aankoop; het is het grootste kantorencomplex voor Bridges Real Estate tot nu toe. Door actief property management zullen we deze locatie verder optimaliseren”, aldus Paul Vermaat, oprichter van Bridges Real Estate.

 

Reinier Wegman, Director Investment bij Savills, zegt: “Deze transactie onderstreept de groeiende interesse van investeerders in objecten gelegen op secundaire locaties.”

 

Verkoper

Verkoper van het complex is een dochteronderneming van een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf. Savills heeft de transactie begeleid namens verkoper. Simmons & Simmons LLP stond verkoper juridisch bij.

 
 

General Enquiries

Savills Amsterdam

 

Key Contacts

Reinier Wegman

Reinier Wegman

Director, Head of Sales
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2089

 

Susan Hatzmann

Susan Hatzmann

Communication Coordinator
Marketing

Savills Amsterdam

+31 (0)20 301 2066