Woningstichting Eigen Haard verkoopt wooncomplex Pur Sang in Almere Poort aan Grouwels Vastgoed BV

02 januari 2019

Woningstichting Eigen Haard heeft het woningcomplex Pur Sang aan de  Denemarkenstraat / Nederlandenstraat in Almere Poort verkocht aan Grouwels Vastgoed BV. De transactie bestaat uit 48 geliberaliseerde huurwoningen met een oppervlakte variërend van 95 m2 tot en met 106 m2 en 64 inpandige parkeerplaatsen.

 

Bas Wilberts, Head of Alternative Investments bij Savills: “Almere is qua inwonersaantal inmiddels de zevende grootste gemeente van Nederland en de Almeerse economie is in 2017 met 4,9% het snelst gegroeid. Door de groeispurt en de positieve vooruitzichten ontstaat er extra vraag naar woningen en voorzieningen. Het complex is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer, waarmee het wooncomplex Pur Sang een aantrekkelijke belegging is. Dat bleek ook uit de grote interesse van zowel particuliere-, institutionele- en internationale woningbeleggers.”

 

Savills heeft het verkoopproces voor Woningstichting Eigen Haard commercieel begeleid. Eigen Haard werd juridisch en notarieel begeleid door Van Doorne NV.

 
 

General Enquiries

Savills Amsterdam

 

Key Contacts

Bas Wilberts

Bas Wilberts

Head of Alternative
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2011

 

Susan Hatzmann

Susan Hatzmann

Communication Coordinator
Marketing

Savills Amsterdam

+31 (0)20 301 2066