TW Residential koopt woningportefeuille van Syntrus Achmea

03 december 2018

TW Residential heeft namens een particuliere investeerder een woningportefeuille gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dat optreedt namens een van haar klanten, een Nederlands pensioenfonds. De portefeuille bestaat uit 21 complexen, waarvan 20 eengezinswoningcomplexen en een complex met zowel een- als meergezinswoningen. In totaal omvat de portefeuille uit 147 woningen, verspreid over 18 gemeenten in Nederland en gelegen nabij winkels en voorzieningen.

 

Bas Wilberts, Head of Alternative Investments bij Savills: “Deze portefeuille is een perfect voorbeeld van een goed onderhouden portefeuille met bewezen uitpondpotentie. Dit heeft geresulteerd in veel nationale en internationale interesse. Samen met koper en verkoper is er in een kort tijdsbestek gewerkt naar een voor beide partijen optimaal resultaat.’’

 

De particuliere investeerder werd bij deze transactie geadviseerd door TW Residential. Syntrus Achmea werd commercieel geadviseerd door Savills en werd juridisch bijgestaan door Core Notariaat.

 
 

General Enquiries

Savills Amsterdam

 

Key Contacts

Bas Wilberts

Bas Wilberts

Head of Alternative
Investments

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2011

 

Susan Hatzmann

Susan Hatzmann

Communication Coordinator
Marketing

Savills Amsterdam

+31 (0)20 301 2066