Real I.S. verhuurt 9.950 m² kantoorruimte in Amsterdam

09 mei 2016

Real I.S. heeft de huurovereenkomst met TomTom voor circa 9.950 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Hollandia langjarig verlengd.

“Met TomTom heeft Real I.S. een passend Nederlands bedrijf gevonden als huurder voor het Hollandia gebouw”, was het verheugde commentaar van George Jewgrafow, CEO van Real I.S. AG.

TomTom International BV maakt gebruik van de kantoorruimte van ongeveer 9.950 vierkante meter, gelegen aan de Oosterdokstraat 114 op het OosterDoksEiland van Amsterdam, als enige huurder. Het Nederlandse bedrijf is vooral bekend om zijn innovatieve navigatiesystemen. Met deze kantoorruimte biedt het bedrijf haar medewerkers een state-of-the-art werkomgeving in een architectonisch zeer aantrekkelijk gebouw dat aan hun hoge verwachtingen voldoet.

Het pand maakt deel uit van de portefeuille van de Bayerische Grundvermögen IV (BGV IV), een speciaal vastgoed AIF (Alternative Investment Fund) dat investeert in opdracht van institutionele beleggers in Core/Core+ kantoor- en winkelpanden in Duitsland, Frankrijk en de Benelux-landen.

TomTom werd geadviseerd door DRS Makelaars. Real I.S. AG werd vertegenwoordigd door Savills in deze transactie en zal ook het vastgoedbeheer van Hollandia blijven uitvoeren.

 
 

General Enquiries

{0}
 

Key Contacts

Charlotte Harmsen

Charlotte Harmsen

Marketing & Business Development Manager
Operations

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2055