Privacy policy

Savills is een handelsnaam van Savills plc. Savills verbindt zich ertoe om te waarborgen dat uw privacy beschermd wordt. In deze privacy policy wordt uitgelegd hoe we de informatie die wij over u verzamelen gebruiken, hoe u ons kunt instrueren indien u het gebruik van deze informatie wenst te beperken en welke procedures wij ingesteld hebben om uw privacy te bewaken.

1   De informatie die wij verzamelen en hoe wij deze gebruiken

Wanneer u zich op onze website registreert om onderzoeksrapporten te ontvangen, hebben wij uw naam, e-mailadres en telefoonnummers nodig en de sectoren en geografische regio's waar uw interesse naar uit gaat.

Wij verzamelen deze gegevens om uw registratie te verwerken en u de onderzoeksrapporten die u opgevraagd hebt te verstrekken.

Van tijd tot tijd kunnen wij uw gegevens leveren aan onze klantenservice-agentschappen voor onderzoeks- en analysedoeleinden, zodat we de diensten die we leveren kunnen controleren en verbeteren. Wij of onze agenten en onderaannemers kunnen per post, e-mail of telefoon contact met u opnemen en u om feedback en op- of aanmerkingen over onze dienstverlening vragen.

Bij uw registratie hebt u mogelijk aangegeven dat onze groep van bedrijven contact met u mag opnemen in verband met informatie over speciale mogelijkheden op onze website of andere diensten of producten waarvan wij denken dat die voor u interessant zijn. Als u deze informatie niet langer wenst te ontvangen, kunt u een leeg e-mailbericht sturen naar webservices@savills.com

U kunt er ook voor hebben gekozen om informatie van derde partijen te ontvangen waarvan we denken dat die interessant zijn voor u. Als u deze informatie liever niet ontvangt, kunt u een e-mail sturen naar webservices@savills.com

We kunnen uw gegevens ook leveren aan zorgvuldig geselecteerde derde partijen wiens producten of diensten volgens ons interessant zijn voor u. Als u niet wilt dat wij uw gegevens op deze manier vrijgeven, stuur ons dan een e-mail via webservices@savills.com

 

2. Hoe wij uw gegevens beschermen

Het internet is geen beveiligd medium. Toch hebben we verschillende beveiligingsprocedures ingesteld zoals beschreven in dit beleid.

Savills neemt de beveiliging en privacy van de persoonlijke gegevens van haar klanten zeer serieus. We beschikken over strikte interne procedures voor de opslag, toegang en bekendmaking van uw gegevens.

 

3. Verkoop van het bedrijf

In het geval dat dit bedrijf wordt verkocht of opgenomen in een ander bedrijf, kunnen uw gegevens doorgegeven worden aan onze adviseurs en alle mogelijke kopers en hun adviseurs. Uw gegevens worden ook doorgegeven aan de nieuwe eigenaren van het bedrijf.

 

4. Uw gegevens bijwerken

Als u de gegevens die u verstrekt hebt aan Savills wilt wijzigen, bijvoorbeeld een verandering van e-mailadres of naam, of als u uw registratie wilt opheffen, kunt u dat aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar webservices@savills.com. Of door een brief te sturen naar Savills, Web Services Dept, 25 Finsbury Circus, Londen EC2M 7EE, Verenigd Koninkrijk.

 

5. Uw toestemming

Door het indienen van uw gegevens geeft u toestemming voor het gebruik van die gegevens zoals beschreven in dit beleid. Wijzigingen in onze privacy policy worden geplaatst op deze pagina en mogelijk ook op andere pagina's van deze website, zodat u zich te allen tijde op de hoogte kunt stellen over de gegevens die wij verzamelen en de manier waarop we deze gegevens gebruiken. We zullen u bij wijzigingen ook een e-mail sturen, zodat u toestemming kunt geven voor het op die manier gebruiken van uw gegevens. Als u gebruik blijft maken van de diensten, geeft u daarmee aan dat u instemt met de betreffende wijzigingen.

Door de mondiale infrastructuur van het internet kunnen de gegevens die u verstrekt terecht komen in landen die niet tot de Europese Economische Ruimte behoren en die niet beschikken over dezelfde wetgeving voor gegevensbescherming zoals uiteengezet in dit beleid. We hebben echter de bovengenoemde stappen ondernomen om te proberen de veiligheid van uw gegevens te verbeteren. U dient zich ervan bewust te zijn dat als u updates aanvraagt bij onze kantoren in Azië, uw gegevens gedeeld worden met alle kantoren. Uw gegevens vallen echter nog steeds onder de interne geheimhoudingsprocedures van Savills.

 

6. Contact opnemen met Savills

Wij horen graag uw mening over onze website en onze privacy policy. Als u vragen en/of opmerkingen heeft, stuur dan een e-mail naar webservices@savills.com

 

Huidige aandelenkoers

Verandering:0,0396 
Laatse koers:11,0503
Handelsvolume:411,355

 

Meer informatie voor investeerders