Tenant Representation

Tenant Representation helpt de zakelijke eindgebruiker met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van huisvesting.

Hoe wij u kunnen helpen:

Afhankelijk van de doelstelling van onze opdracht realiseren wij voor onze klanten onder andere besparingen op het gebied van huisvestingslasten, flexibele huurvoorwaarden, efficiëntieverbetering in gebruik of een kwaliteitsverbetering van de kantoorruimte.

Wij zien huisvesting als een reflectie van de organisatie en zijn van mening dat alle zakelijke en organisatorische doelen van onze klanten worden vertaald in hun huisvesting. Een goede huisvestingsstrategie is de sleutel tot een succesvolle zakelijke werkomgeving. Tenant Representation stelt de bedrijfsvoering en organisatiedoelen van de klant als uitgangspunt om deze vervolgens te vertalen naar een passende huisvesting.

 

Onze expertise

De toekomstige ontwikkelingen rondom huisvesting spelen een belangrijke rol bij hetbepalen van de juiste strategie. De meest optimale strategie varieert per opdracht. De kantoorlocatie dient bij te dragen aan het imago van het merk, dient de medewerkers een prettige en goede werkomgeving te bieden of dient onderdeel te zijn van een kostenbesparingsstrategie. Wij hebben uitgebreide ervaring in het adviseren van nationale en internationale organisaties over hun huisvesting en de heronderhandelingen van een groot aantal huurovereenkomsten heeft geleid tot het reduceren van de huisvestingslasten voor onze klanten.

 
 

Algemene vragen

Agency

Contactpersoon