Taxaties

We zijn expert in taxatieadviezen. Onze klantenkring is breed, net als ons scala aan taxatieproducten. Ons taxatieteam adviseert institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden.

Hoe wij kunnen helpen:

Savills taxeert alle type commercieel vastgoed inclusief de reguliere beleggingscategoriën kantoren, logistiek, winkels en woningen. Onze klantenkring is breed, net als ons scale aan taxatieproducten. Wij adviseren institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden.

We hebben specialisten voor projectontwikkelingen en bouwprojecten. Daarnaast waarderen we specifiek vastgoed zoals hotels, retail, vakantieparken, horeca, leisure, benzinestations, havens en vliegvelden.

Of het nu gaat om performancemeting, het opstellen van jaarrekeningen, vastgoedfinancieringen, overdracht vermogen of aandelen, disputen of verzekeringsdoeleinden, u kunt bij ons terecht.

 

Onze expertise:

Naast de traditionele taxaties bieden wij analyses ten behoeve van asset management en doen we due diligence voor mogelijke aan- of verkooptransacties en financieringsbeslissingen. Wij werken toegewijd en snel aan een opdracht en stoppen pas als deze is afgerond. Ondanks onze snelheid is de kwaliteit hoog.

Onze taxatierapporten zijn stevig en gedetailleerd. Wij gebruiken nauwkeurige DCF-berekeningen en traditionele taxatiemethoden. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan de richtlijnen van de Royal Institution of Chartered Surveyors en de International Valuation Standards. Onze opdrachtgevers zijn topspelers in de markt. Zij verwachten niets minder dan de beste kwaliteit. Om hiervoor te zorgen hebben wij een nauwgezet kwaliteitssysteem welke is gecertificeerd door TNO (ISO 9001:2008).

 
 

Algemene vragen

Taxaties

Contactpersonen

Dave Hendriks

placeholder

Managing Director Valuations

Savills Amsterdam

+31 (0)20 301 2020

 

Adriaan Tervoort

placeholder

Associate Director

Savills Amsterdam

+31 (0)20 301 2073