Carrière

Niets is voor ons zo belangrijk als onze mensen. Persoonlijke aandacht voor ieders ontwikkeling vinden wij van groot belang en om die reden investeren wij in opleidingen en trainingen. Er zijn bij Savills interessante mogelijkheden voor zowel starters als ervaren professionals.

We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s die bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van onze organisatie.  Onze kernwaarden onderstrepen onze betrokkenheid bij professioneel en verantwoordelijk gedrag, en zorgen voor een vakkundige houding binnen ons bedrijf.

Carrièremogelijkheden

Savills is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van commercieel vastgoed. Savills opereert in verschillende vastgoedsectoren met diverse specialismen, het aantal carrièremogelijkheden is hierdoor groot en divers.

 
Waarom Savills?

Savills is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van commercieel vastgoed. In deze branche onderscheidt Savills zich door haar aanpak. Deze is integer, transparant en professioneel. We staan met beide benen in de maatschappij en weten dus wat er speelt. Klanten krijgen daardoor een herkenbaar en waardevol advies.

 
Huidige vacatures
 

Contactpersoon

placeholder

Tessa van der Minne

HR & Finance Coordinator

Savills Amsterdam

+31 (0)20 301 2095