Savills introduceert vastgoed business course voor studenten

11 juli 2018

Als eerste bedrijf binnen de vastgoedmarkt organiseert Savills 'The Real Business Course' voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière binnen het vastgoed. Het evenement vindt plaats in oktober van dit jaar op het hoofdkantoor van de internationale vastgoedadviseur in Londen.

 

Het doel van de Business Course is om studenten kennis te laten maken met de werkzaamheden van een vastgoedadviseur in het algemeen, en werken bij Savills in het bijzonder. Tijdens deze tweedaagse trip gaat een groep studenten samen met ’medewerkers van Savills naar het hoofdkantoor in Londen. Hier zullen zij door middel van het werken aan een casus meer te weten komen over de dagelijkse werkzaamheden van een vastgoedadviseur. Ook is er ruime mogelijkheid om medewerkers van Savills te ontmoeten en zo een beter beeld te krijgen van de bedrijfscultuur van Savills.

 

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de Londen Stock Exchange. Met 600 kantoren en 35.000 werknemers, in meer dan 60 landen beschikt Savills over een groot internationaal netwerk. Meer informatie over 'The Real Business Course' lees je hier.

 
 

General Enquiries

Savills Amsterdam

 

Key Contacts

Annejet Remmelzwaal

Annejet Remmelzwaal

Recruiter
Operations

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2000

 

Charlotte Harmsen

Charlotte Harmsen

Marketing & Business Development Manager
Operations

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2055