Visma Software verlengt huurovereenkomst in Amsterdam

10 april 2018

Gerose Vastgoedontwikkeling B.V. heeft een nieuwe lange termijn huurovereenkomst gesloten met huurder Visma Software B.V. aan de H.J.E. Wenckebachweg 200 in Amsterdam.

De huurovereenkomst heeft betrekking op de 2.134 m² kantoorruimte, verdeeld over drie verdiepingen, alsmede 46 parkeerplaatsen.

Het gebouw, gelegen in het Amstel Business Park Oost, is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd en van nieuwe faciliteiten voorzien. Daarbij is grote aandacht besteed aan het verduurzamen van het gebouw door o.a. het toepassen van lage temperatuur vloerverwarming op grondgebonden warmtepomp, warmtewerend glas en zon-shutters, e-showers, integrale LED verlichting, accu gedreven liften op 220V en ventilatie met optimale WTW.

Erik Beekman, Head of Tenant Representation bij Savills, zegt: ”Visma Software bleef tijdens de renovatiewerkzaamheden gevestigd aan de Wenckebachweg, dankzij een goede samenwerking en afstemming tussen Gerose en Visma. Het eindresultaat is erg mooi geworden en het pand is van alle gemakken voorzien, inclusief bijvoorbeeld een gym. Dit heeft onze opdrachtgever het vertrouwen gegeven zich wederom voor de lange termijn aan de kantoorruimte te verbinden.”

Savills adviseerde Visma Software.

 
 

General Enquiries

Savills Amsterdam

 

Key Contacts

Charlotte Harmsen

Charlotte Harmsen

Marketing & Business Development Manager
Operations

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2055

 

Erik Beekman

Erik Beekman

Associate Director
Agency

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2040