NorthStar Realty Europe verlengt huurcontract met Deloitte in Maastoren Rotterdam

07 augustus 2017

NorthStar Realty Europe is met huurder Deloitte een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in gebouw Maastoren gelegen aan de Wilhelminakade 1-103 in Rotterdam.

De verlenging heeft betrekking op 22.585 m² kantoorruimte, 962 m² archiefruimte en 435 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

De Maastoren is met haar 44 verdiepingen en 165 meter hoogte een beeldbepalend landmark in Rotterdam en tevens het hoogste gebouw van Nederland. Het gebouw, gelegen op de Rotterdamse Kop van Zuid, werd ontwikkeld door OVG en opgeleverd aan haar gebruikers in 2010.

Als onderdeel van de verlenging zijn partijen een verdere upgrade en verbetering van het gebouw overeengekomen. De verhuurder realiseert hiermee een verbeterde, levendige en bruisende multi-tenant entree en receptie op de begane grond.

Mahbod Nia, Chief Executive Officer van NorthStar Realty Europe: "Wij zijn zeer verheugd met de huurverlenging van Deloitte in de Maastoren. Dat Deloitte zich wederom voor lange termijn verbindt aan de Maastoren bevestigt de uitstekende faciliteiten en locatie van het gebouw op de Rotterdamse Kop van Zuid."

Peter Stutterheim, Associate Director Savills Asset & Property Management: “Met deze huurverlenging en verbetering van het gebouw is multi-tenant kantoorgebouw Maastoren weer klaar voor de toekomst. Deloitte neemt ruim 60% van de kantoorruimte op en met het behouden van zittende huurders en het aantrekken van nieuwe huurders verwachten we dat de Maastoren volledig verhuurd zal blijven.”

Huurder Deloitte werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE. Savills adviseerde verhuurder NorthStar Realty Europe bij de huurverlenging en renovatieplannen en is tevens verantwoordelijk voor het property management. 

 
 

General Enquiries

Savills Amsterdam

 

Key Contacts

Charlotte Harmsen

Charlotte Harmsen

Marketing & Business Development Manager
Operations

Savills Amsterdam

+31 (0) 20 301 2000